Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

miercuri, 15 august 2012

Unt shea nerafinat

Pret 86 lei  - 1 kg. sau  50 lei 1/2 kg.



Unt shea nerafinat

*ATENTIE:Pentru cantitati mai mari de 1 kg. se percepe taxa postei in functie de numarul de Kg.Puteti calcula pe site-ul lor.

Untul shea este extras din fructele arborilor de shea, are punctul de topire la 22-24 gr. C si un miros distinctiv de pamant, ciocolata de nuci si unt. Datorita proprietatilor versatile, untul de shea poate fi utilizat atat in produsele cosmetice, cat si in bucatarie. El este bogat in uleiuri nesaponificabile (substanţe care nu pot fi complet transformate în sapun de tratamentul cu alcaline) ,precum si in trigliceride, acid oleic, vitamina E, beta-caroten, prin urmare fiind foarte bun pentru ingrijirea delicata a pielii.

Proprietatile de hidratare si vindecare ale untului de shea au fost descoperite recent de către industria produselor cosmetice din vest, dar untul de shea a fost un sprijin in farmacologia din Africa timp de secole.

Untul de Shea are multe proprietati utile şi a fost utilizată în mod tradiţional ca un decongestionant, un anti-inflamator pentru entorse si artrita, un balsam de vindecare pentru cordonul ombilical la copii , o lotiune de păr şi de îngrijire a pielii, precum ulei de gătit şi combustibil de lampă. Cu toate acestea, proprietăţile de protecţie şi emoliente ale untului de shea sunt cele mai apreciate pentru ingrijirea pielii. În Africa, baza de unt shea este aplicat pe piele şi păr ca o crema si este de asemenea, un ingredient principal în săpunuri tradiţionale .

Untul shea nerafinat contine o abundenta de ingrediente de vindecare, inclusiv vitamine, minerale, proteine ​​şi un profil unic, acizii graşi fiind un hidratant superior activ. Spre deosebire de creme hidratante pe baza de ulei, untul de shea restabileşte elasticitatea naturala a pielii, permite pielii sa absoarba umezeala din aer şi ca urmare, devine mai moale si ramane hidratata pentru mai mult timp. În plus, untul de shea are proprietati naturale de protectie solara si anti-inflamatorii . Datorita proprietatilor sale uimitoare, untul de shea este un ingredient excelent pentru sapunuri, lotiuni si creme. Probabil este cel mai eficient atunci cand este aplicat pe piele, în stare pură, pielea este mai moale, fina, mai sanatoasa. Untul de shea, de asemenea, a fost demonstrat ca ajuta in afectiuni ale pielii si boli, cum ar fi uscăciunea extremă, psoriazis, eczeme, dermatite, alergii ale pielii, infecţii fungice, pete, riduri, vergeturi.



* PRETUL SE REFERA LA 1 Kg.

*PROVENIENTA: GHANA

*EXPIRA IN 12.2012

marți, 14 august 2012

Guest post by Ankadaus




Buna dimineata si bine va regasesc !Astazi avem un "guest post" in urma concursului desfasurat in colaborare cu coshuletzulcolorath careia ii multumesc inca o data pentru colaborare.Deoarece ea nu a reusit sa posteze din motive obiective, eu am decis sa nu va tin in suspans si "sa gazduiesc" ceea ce a avut de spus castigatoarea concursului. Lectura placuta !


Buna

A trecut ceva timp si pot sa-ti spun ca mi-am facut o parere despre produsele Kabea primite in urma giveaway-ului organizat ...

Sapunul Scruby : Ce spune productorul?!

Acest sapun este fabricat dupa o reteta nou conceputa si este mai hidratant, mai cremos si mai spumos ! :)         Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de masline, ricin si palmier, apa, NaOH, argila neagra si pudra de carbune, argila alba, seminte de mac si capsuni, uleiuri esentiale de ghimbir, menta si eucalipt.
Ce parere am eu:

-este un sapun foarte bun ce exfoliaza usor pielea, am reusit sa-mi scot firele crescute sub piele cu ajutorului lui( un + mare de tot);
- este hidratant si lasa pielea neteda;
- miroase foarte putin, a ceva de plante ...nedefinit;
-imi place sa-l folosesc pe fata cateodata pentru a simit senzatia de "scartait" a pielii foarte curata;
 - un minus ar fi...desi toate sapunurile naturale il au, ...fiind 100% natural are in compozitie o proportie destul de mare de apa...astfel se consuma destul de repede...mai repede decat un sapun obisnuit.
    In concluzie il ador si o sa-l comand.

Gel pentru igiena intima "For you"- Ce spune productorul?!

Un gel pentru zona intima, care nu agreseaza pielea, nu o usuca si impiedica dezvoltarea unei flore bacteriene neprietenoase. Gelul este concentrat si nu necesita pentru spalare decat "un bob de mazare" luat pe deget.

    Ingrediente: tensida vegetala blanda, apa purificata, acid lactic, ulei de ceai verde, ulei esential de rozmarin, conservant agreat Ecocert.

Ce parere am eu:

-este cel mai bun gel de igiena intima pe care l-am folosit, foarte spornic si parfumat;
- are un miros excelent ,este delicat cu zona intima;
-textura este usoara si lasa o spuma bogata;
-iti ofera o senzatie de curatenie si de prospetime care se pastreaza mult timp;
- linisteste pielea iritata datorita epilarii (un mare plus avand in vedere ca a venit perioada costumlor de baie :d ) ;
Ador acest gel atat pentru miros cat si pentru calitatile lui...ce sa zic imi place atat de mult incat , recunosc, il folosesc si pentru restul corpului din cand in cand...dar nu prea des..nu vreau sa se termine...apropo cantitatea este de 100 ml si cred ca ma va tine 2-3 luni fiind foarte spornic.

Multumesc "Coshuletzul Colorath" si "Kabea" pentru sansa de a incerca aceste produse.

Iti multumesc si eu draga mea, insa as vrea sa fac o precizare: sapunurile nu contin atat de multa apa incat sa se termine repede, insa ele fiind facute 100% natural fara intaritori artificiali e firesc ca termenul de folosire sa fie mai scurt decat cel cu care ne-am obisnuit cu totii de la cele din magazin.In ciuda acestui "minus " asa-i ca merita luate ?! :*

                                                O  ZI  FRUMOASA  TUTUROR !

vineri, 10 august 2012

Gel pentru igiena intima "For you"


Pret 26 lei - 100 ml.

UPDATE: a revenit in magazin !

 Acest gel pentru zona intima nu agreseaza pielea,nu o usuca si impiedica dezvoltarea unei flore bacteriene neprietenoase.Gelul este concentrat si nu necesita pentru spalare decat " un bob de mazare" luat pe deget.

Ingrediente: ulei ceai verde, acid lactic, tensida vegetala blanda, apa purificata, ulei esential de rozmarin si conservant agreat ecocert.

Tensida de origine vegetala  are rolul de: a face spuma, a elimina grasimea si diversele depuneri de pe suprafata pielii, scade tensiunea apei de pe suprafetele cu care intra in contact, eliminand orice "murdarie" fiind foarte delicat cu pielea.
Acidul lactic este un derivat din surse vegetale sau lapte si are rolul de a limita dezvoltarea bacteriilor în diverse compoziții, îmbunătățestete textura pielii.
Uleiul de ceai verde si uleiul de rozmarin sunt recunoscute pe langa multiplele proprietati ca fiind : antiseptice, antifugingice, antibacteriene , ajutand chiar si in candidoze, la fel ca si uleiul esential de grapefruit care este antibacterian si antifungic cu spectru larg, impiedicand dezvoltarea bacteriilor.


Se prepara in momentul comenzii.

Atentionare: nu este indicat femeilor insarcinate ori care alapteza, datorita uleiului esential de rozmarin din compozitie.



                                         

miercuri, 8 august 2012

Castigatoarea concursului de la Ananaghi


Da, ca de obicei vin si eu cu intarziere sa va anunt castigatoarea concursului care deja se stie, insa vreau sa ramana in "analele blogului " ! Imi cer scuze insa de data asta lipsesc motivat, datorita unei mici probleme de sanatate care nu prea ma lasa sa stau mult in anumite pozitii. Se pare ca statul la calculator nu prieste la coloana si deja isi spune cuvantul, dar imi revin eu ! :)
De ghicit n-a ghicit nimeni,dar au fost pe aproape cateva participante ce au crezut ca este sapunul "rosa" care avea aceeasi forma si le felicit pentru ca au fost destul de  atente, desi nu suficient!
Felicitari castigatoarei si vreau sa anunt pe aceasta cale ca voi pune coletul abia luni !Cine are curiozitatea sa intre sa vada :castigator-concurs-kabea !
Va multumesc pentru participare si nu in ultimul rand Anei pentru colaborare ! :*

marți, 7 august 2012

Crema iluminanta "Bright lily"



Pret 28 lei- 30 ml


             Vreau sa va prezint o crema de noapte care a combinat o serie de ingrediente active, cunoscute pentru iluminarea tenului si reducerea petelor , aceste ingrediente  fiind:
 -ulei de crin alb, emulsifiant, AHA acizi de fructe, alantoina, hidrosol de trandafir, ulei esential de guaiac,conservant agreat ECOCERT.

  *Uleiul de crin alb are proprietatea de a  ilumina pielea si de a preveni aparitia petelor, le atenueaza pe cele de ficat si  roseata de la iritatii, previne craparea pielii, o hidrateaza si calmeaza si este usor cicatrizanta.
  *Emulsifiantul are rol de a permite realizarea unei compoziţii fine, iar crema va fi hidratanta, emolienta si mătăsoasa.
  *AHA acizi de fructe este o compoziţie complet vegetală, un activ puternic regenerant, antirid, iluminant al pielii, umple ridurile, estompează petele de pigmentare şi neregularităţile pielii, stimuleaza productia de colagen,creste gradul de hidratare al stratului cornos, iar in timp de 3-6 luni, elimina ridurile fine.
  *Alantoina are proprietati de vindecare si restaurare, stimuleaza reinnoirea pielii, bun calmant, regleaza procesul inflamator, keratolitic, adica ajuta la eliminarea celulelor moarte si face pielea mai moale si mai flexibila.
  *Hidrosolul de trandafir este astringent si tonifiant, antirid, calmant pentru pielea sensibila sau iritata, mprospateaza si da stralucire tenului obosit si lipsit de vitalitate
  *Uleiul esential de guaiac este antiinflamator, antiseptic, promovează vindecarea rănilor şi iritaţiile.

Utilizare:
Aplicaţi seara pe zonele afectate cu mişcări circulare până la penetrarea completă a produsului . 

                                      ATENTIONARE !
 Măsuri de precauţie cu acizi de fructe: Unele tenuri sunt sensibile la acizi de fructe, asadar,am rugamintea de a face un test al preparatului înainte de utilizare.
Furnicături uşoare pot fi simţite după aplicare, caz în care este indicat să nu utilizaţi produsul în fiecare zi,iar folosirea cremei sa fie limitata  la 2 luni. 

 * Depozitare: Daca produsul este depozitat corespunzator,la rece si ferit de lumina,se va pastra minim 3 luni.

luni, 6 august 2012

Lapte demachiant " Magic "

Pret 28 lei - 100 ml.

Acest lapte demachiant este onctuos si util pentru orice tip de ten datorita uleiului de orez si a celui de galbenele,ambele avand proprietati antioxidante si anti-age, calmante si emoliente , protejeaza pielea impotriva factorilor externi. Avand ca aliat extractul de musetel ce are proprietati de catifelare, calmare, antiseptice, purifiante,antiinflamatoare si terminand cu vitamina E care creste nivelul de hidratare, conferind tenului un aspect neted, ne rezulta un lapte demachiant dedicat tenului nostru ce curata bland ,dar eficient si sper sa dea "dependenta" :)

Ingrediente: ulei de orez si galbenele, extract de musetel, vit. E, alantoina, emulsifiant vegetal, apa purificata, conservant agreat Ecocert.




vineri, 3 august 2012

Sampon ayurvedic "Sweet brahmi "

Pret 28 lei - 150 ml. NU MAI E STE PE STOC


Acest sampon ayurvedic este destinat oricarui tip de par,datorita pudrei de brahmi.Aceasta pudra promoveaza cresterea parului,il intareste si-l face stralucitor cu ajutorul uleiului esential de ylang-ylang si extractului de rozmarin.Samponul curata delicat si tonifica pielea capului,lasand in urma un par curat si usor de pieptanat,luptand si impotriva matretii daca exista.Sa nu uitam si de proprietatile pudrei de miere care promoveaza hidratarea si regenerarea pielii.

Ingrediente: tensioactivi vegetali blanzi, pudra de brahmi, pudra de miere, extract de rozmarin, conservant agreat Ecocert, ulei esential de ylang-ylang.

Featured Posts