Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

duminică, 17 noiembrie 2013

Sapun natural ayurvedic "Duo"


Sapunul "Duo"  are o actiune de detoxifiere si purificare, fiind in combinatie cu carbunele activ, este indicat tuturor tipurilor de piele, celor cu probleme gen acnee, furuncule, eczeme, urticarie ori infectii ale  pielii.

Ingrediente: ulei de cocos, ricin,masline,unt cacao si palmier, pudra de neem si carbune activ, lapte de capra, uleiuri esentiale de lavanda, lemn de trandafir si rozmarin.
Pudra de neem elimina si purifica toxinele pielii, este antiseptica, astringenta, antibacteriana, dezinfecteaza si regleaza excesul de sebum, fiind ideal pentru tenul gras ,predispus la probleme .
Carbunele activ este un detoxifiant si absorbant puternic:de la rezidurile chimice din cosmetice, pana la substante poluante ori toxine din piele.



Sapun glicerina semitransparent " Glow"

Pret 12 lei  nu mai e pe stoc

 Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, ulei de caise, ulei de orez, ulei de ricin, glicerina, acid stearic, alcool de cereale, fara uleiuri esentiale ori arome..

Acest sapun este foarte bland cu pielea, curata si hidrateaza, foarte bun chiar si pentru copii. Poate fi un cadou deosebit pentru persoane dragi !
Editie limitata !

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Sapunul natural "For you "- editie de Craciun



Editie speciala pentru Craciun !

Sapun"For you" cu ulei esential de ylang-ylang,citronela si portocale
Ingredientele folosite sunt sunt ulei de cocos, masline, ricin si palmier, ceea ce face ca aceste sapunuri sa curete delicat pielea si sa ofere o ingrijire speciala.

Featured Posts