Produsele KaBea sunt naturale, facute cu drag !

Creme naturale pentru orice tip de ten.

Produse pentru copii.

Lapte demachiant bland.

Sapunuri naturale.

aspect

luni, 28 februarie 2011

Concurs" KaBea"

          Ei, astazi suntem in 28 februarie, mai sunt cateva ore si concursul se termina. Pana la ora 20,15 min avem inscrisi 33 de concurenti carora le urez succes inca o data. Incep sa bata "tobele"........


 Dragii mei, vreau sa va reamintesc ca mai sunt doar 2 zile de concurs, timp in care va puteti inscrie . Concursul se incheie pe data de 28 februarie, ora 24. Nu uitati va rog, sa va inscrieti cu link-ul pe pagina de concurs ,pentru contorizare.
                                                                   VA  UREZ  MULT  SUCCES !


  Dragii mei,vreau sa va readuc aminte ca acest concurs se desfasoara in perioada 14-28 februarie. Astazi, pana la ora 10:50 sunt inscrisi 22 participanti.
         Deoarece concursul este gen leapsa si nu am cum sa va descopar pe toti cei care ati postat, va rog mult sa va inscrieti cu link-ul pe aceasta pagina de concurs. Mi-ar parea rau sa participati si sa pierdeti fiindca ati pierdut din vedere sa va si inscrieti.
         Asadar, va rog sa verificati lista din comentarii  si daca nu va regasiti, inseamna ca nu v-ati inscris cu link-ul(sper ca eu sa nu fi facut vreo eroare,caz in care imi cer mii de scuze). 
                                            SUCCES si astept cu drag viitorii concurenti.
       

      BINE ATI VENIT la primul astfel de concurs organizat de mine. Sper din tot sufletul sa nu fie ultimul,iar voi sa fiti multumiti de produsele pe care le fac, iar daca vor fi nemultumiri, voi reface retetele pentru a fi in concordanta cu nevoile voastre.
          Imi cer scuze,dar am sa repet detaliile concursului: 
          Debuteaza ca un concurs gen leapsa ,in care premiile vor consta in sapunuri, creme si ce voi mai face pana la sfarsitul concursului. El se va desfasura intre 14  si 28  februarie. Pentru a incepe si luna martie intr-o forma placuta, pe data de 1 martie vor avea loc extragerile cu random (daca ma descurc) sau biletele trase de Karina, insa nefilmat pentru ca nu am cu ce. Daca cineva se indoieste de corectitudinea mea ,il rog sa nu se inscrie in concurs.Ce trebuie sa faceti voi? 
1.  Cine doreste si are placere sa preia aceasta imagine pe blog, daca nu ,oricum sa fie folosita ca imagine a concursului.
2. Sa scrieti ce calitati doriti in general sa aiva aceste produse, ce uleiuri, unturi si arome va plac,etc.
3. Predati mai departe la minim 2 persoane din blogrol-ul vostru care credeti ca si-ar dori sa participe la concurs.
            ATENTIE:Se pot inscrie in competitie si cei care nu au bloguri, dar pot promova concursul in alte retele sociale. Va rog in momentul inscrierii sau dupa ce postati, sa-mi trimiteti link-ul spre postarea voastra  pentru a va vedea doleantele.
                 Premiile vor consta in:
PREMIUL I      - 2 produse la alegere
PREMIUL II     - 1 sapun la alegere
PREMIUL III   - 1 produs ales de mine
                Cu speranta ca va face placere acest concurs, dau startul la inscrieri pe acest blog -magazin.
                                    

Featured Posts