aspect

joi, 17 mai 2012

Corector pentru cosuri "Stop ! "

Pret 20 lei - 10 ml.

Acest corector de cosuri este un tratament impotriva lor cu ulei de arbore de ceai. Culoarea verzui a produsului data de clorofila, permite folosirea culorilor complementare pentru a face mai putin vizibile punctele inestetice ale cosurilor.

Ingrediente: unt shea nerafinat, ulei virgin nigella bio, oxid de zinc,clorofila, pigmenti naturali, apa , vitamina E si ulei esential de tea tree.
*Untul shea nerafinat contine o abundenta de ingrediente de vindecare, inclusiv vitamine, minerale, proteine ​​şi un profil unic, acizii graşi fiind un hidratant superior activ. Deja se stie ca ajuta in afectiuni ale pielii si boli, cum ar fi uscăciunea extremă, psoriazis, eczeme, dermatite, alergii ale pielii, infecţii fungice, pete, riduri, vergeturi. Untul de Shea are multe proprietati utile şi a fost utilizată în mod tradiţional ca un decongestionant si anti-inflamator .
*Uleiul virgin de nigella bio este un minunat anti-inflamator, anti-infectios, calmeaza pielea iritata si o vindeca, lupta impotriva radicalilor liberi, protejeaza celulele impotriva imbatranirii, foarte hranitor si regenerant, reface supletea si finetea pielii.Cu alte cuvinte, folosit in acest corector, uleiul vindeca datorita actiunii pe care o are si previne aparitia cosurilor.
*Oxidul de zinc este si el un pigment care are proprietati antiseptice si de protectie (protejeaza macerarea pielii), antibacterial (previne dezvoltarea bacteriilor pe piele), antifungic si este protector UV.
*Uleiul esential de tea tree este un dezinfectant puternic fiind unul din cele mai neiritante uleiuri antiseptice, antibacterian, antimicotic,.
*Vitamina E este antioxidant ( previne rancezirea uleiurilor ), blocheaza actiunea radicalilor liberi, anti-inflamator, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii , imbunatateste microcirculatia.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts