aspect

vineri, 15 martie 2013

Clarificari despre ce inseamna BIO                   In urma concursului in desfasurare organizat de mine, am inteles ca multa lume nu stie ce inseamna bio ori nu s-a obosit sa vada macar ce fel de produse realizez inainte de a raspunde la o intrebare simpla: "Ce fel de produse ati dori sa vedeti in magazinul KaBea ? " Raspunsul multora a fos in genere, ca vor produse bio.
          Oameni buni   BIO = NATURAL, exact ceea ce veti gasi in magazin !!!!!!!
Haideti sa dam un pic de explicatii !
          Nu voi da definitii ca la carte, insa bio-organic-ecologic sunt termeni sinonimi, acestia fiind folositi in functie de zona geografica. Produsele bio sunt obtinute din plante, din ingrediente organice care nu sunt modificate genetic, fara fertilizatori sau alte produse chimice, legatura dintre ele tinand de standardele de productie, iar diferentele fiind date de metodele de productie . Produsele cerrtificate BIO au minim 95% ingrediente naturale din care minim 95% ingrediente bio din totalul celor vegetale si minim 10% din totalul ingredientelor, iar cele care sunt certificate ECO au minim 95% ingrediente bio din totalul celor vegetale si minim 5% din totalul ingredientelor. Organismele de certificare BIO-ORGANICA sunt numeroase, unele dintre cele mai cunoscute la nivel european in domeniul industriei cosmetice fiin BDIH (Germania), ECOCERT GREENLIFE (Franta), SOIL ASSOCIATION (UK), ICEA (Italia) si COSMEBIO (Franta).Consider ca este necesar sa stim totusi care produse sunt agreate de catre unul dintre organismele mai sus mentionate.
        Ca sa fie totul clar, concluzionez faptul ca produsele bio provin din plante crescute fara fertilizatori, nu sunt modificate genetic, deci sunt produse naturale care nu au efecte negative asupra noastra .

           Acum ca am clarificat problema produselor bio, mergem mai departe si-am sa va spun inca o data despre produsele KABEA.
  Deoarece lucrurile simple raman cele mai valoroase si ne apropie de natura, cosmeticele KABEA sunt facute din unturi si uleiuri naturale , fara parabeni sau alte substante periculoase pentru piele si intregul organism, completate cu uleiuri esentiale care au o multime de proprietati benefice pentru piele si spirit. Toate produsele contin ingrediente naturale ori agreate ECOCERT si BDHI.

Pentru cei care nu au vazut toate produsele va invit sa vizitati magazinul unde veti gasi sapunuri, creme pentru ten si corp....daca aveti curiozitatea intrati.

                           VA DORESC O ZI MINUNATA SI SUCCES LA CONCURS !


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts