aspect

marți, 27 august 2013

Crema "SHINE" pentru depigmentare


Pret 28 lei - 30 ml.

Crema "Shine" pentru depigmentare este  o crema realizata special pentru tenul cu pete ramase in urma diferitelor leziuni, pe care le reduce vizibil avand o actiune puternica impotriva tuturor tipurilor de pigment . Aceasta are o structura usoara, se resoarbe repede in piele, hidrateaza, previne aparitia ridurilor, uniformizeaza si reda stralucire tenului.

*Uleiul de crin alb are proprietatea de a  ilumina pielea si de a preveni aparitia petelor, le atenueaza pe cele de ficat si  roseata de la iritatii, previne craparea pielii, o hidrateaza si calmeaza si este usor cicatrizanta.

*Vitamina C este un activ cosmetic ce stimuleaza sinteza de colagen, protejeaza de radicalii liberi, ideal pentru ingrijire preventiva impotriva imbatranirii, previne aparitia ridurilor fine, reduce si previne petele provocate de soare si varsta.

*Acidul lactic este hidratant si keratolitic .

*Extract din lemn de brad  are proprietati puternice antioxidante .Acesta reduce petele de varsta, uniformizeaza si reda stralucirea tenului, stimuleaza sinteza de colagen, mareste capacitatea celulelor de a supravietuii in conditii de stres (radiatii UV, poluare,fumat) si reduce sensibilitatea pielii la agentii iritanti.

*Extract ayurvedic (extract 100% natural fara conservanti) ce are rol de depigmentare si stralucire , de asemenea scade acumularea de melanina in epiderma, previne acumularea de pigment mai profunda, regleaza sinteza melaninei.Acest extract reduce vizibil petele de suprafata precum si acumularile de pigment profunde ramase in urma unor leziuni.

Pastrat in conditii optime, ferit de lumina si  caldura, produsul  va avea o perioada de "viata "de peste 3 luni.  Se prepara doar la comanda !

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts