aspect

marți, 31 ianuarie 2012

NOU: Gel pentru ten " Aloe Vera"

Pret 25 lei - 100 ml.
     "Aloe Vera" este un gel pentru curatirea delicata a tenului,ce nu agreseaza pielea,o lasa moale ,hidratata si curata.Datorita uleiului de macadamia este bun pentru orice fel de ten.

      Ingrediente: ulei macadamia, ulei ceai verde, acid lactic, alantoina, xantan, apa, suc aloe vera, tenside blande conservant agreat ecocert.
* Uleiului de macadamia  este un emolient excelent si deosebit de bun pentru tenul uscat si matur, dar si hidratant pentru toate tipurile de piele, regenerant, hranitor ,protector cutanat.
*Uleiul de ceai verde avand urmatoarele proprietati: antimicrobian, antimicotic, antiseptic, detoxifiant, usor antiinflamator.
* Acidul lactic  exfoliaza bland pielea uscata, elibereaza porii, amelioreaza petele, ajuta la producerea colagenului, intinereste pielea imbunatatindu-i textura, ajuta la netezirea ridurilor fine si da stralucire tenului.
 *Alantoina are proprietati de vindecare si restaurare, stimuleaza reinnoirea pielii, bun calmant, regleaza procesul inflamator, keratolitic, adica ajuta la eliminarea celulelor moarte si face pielea mai moale si mai flexibila.
* Sucul de aloe vera este un bun antiseptic, antialergen si are proprietati anti-inflamatorii, calmante pentru pielea iritata reducand mancarimile pielii.
*Tensidele folosite sunt amfotere, au avantajul unei excelente compatibilitati cu pielea, fac spuma consistenta si curata foarte bine si nu irita pielea.

Produsul nu exista pe stoc, se prepara in momentul comenzii.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts