aspect

joi, 9 februarie 2012

NOU ! Sapun "Scruby"


Acest sapun este fabricat dupa o reteta nou conceputa si este mai hidratant, mai cremos si mai spumos ! :)

         Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de masline, ricin si palmier, apa, NaOH, argila neagra si pudra de carbune, argila alba, seminte de mac si capsuni, uleiuri esentiale de ghimbir, menta si eucalipt.

*Uleiul de cocos este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei.
*Untul de babassu  formează un strat de protecţie, liniştitor atunci când este aplicat, el fiind benefic atat pentru tenul gras cat si pentru ten uscat, hidrateaza pielea usor, fara a contribui la un luciu uleios, are proprietati similare cu ale uleiului de cocos.
*Uleiul de masline este considerat si "aurul lichid" pentru proprietatile care le detine .
*Uleiul de ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente. Este un bun umectant si reduce petele şi pigmentaţiile pielii.
*Uleiul de palmier netezeste pielea, o face mai fina si matasoasa, o hidrateaza si protejeaza de uscare.
*Argila neagra este recunoscuta pentru proprietatile sale de combatere a celulitei si de modelare corporala. Datorita continutului bogat de microelemente naturale pretioase (cuart, calciu, fier, magneziut, etc.) aceasta argila normalizeaza metabolismul celular, stimuleaza procesele de detoxifiere ( la fel ca pudra de carbune medicinal) si arderea grasimilor. Pe langa celelalte proprietati se spune ca micsoreaza porii, trateaza acneea si curata tenul.
 *Semintele de mac si capsuni  exercită o putere abrazivă blândă, protejează împotriva deshidratării, activează microcirculaţia, astringent, nu afectează stratul hidro-lipidic al pielii.
*Uleiul esential de eucalipt  este antifungic, dezinfectant, antiparazitar, răcoritor, acţionează excepţional asupra căilor respiratorii si  împrospătează.
*Uleiul esential de ghimbir  este un ulei stimulator, antispastic, tonic.
*Uleiul esential de menta este recomandat în tratamentul tenului  congestionat şi în tratamentele anticelulitice. Fortifică mecanismele imunitare ale pielii, vitalizează şi tonifică pielea, stimulează schimburile de substanţe la nivel celular. Este un bun deodorant, tonic, descongestionant, antiseptic general, antiinflamator, etc.

Iata ca toate aceste ingrediente il fac pe "Scruby" un bun tonic , care incearca sa  revigoreze chiar si persoanele racite, prin activarea microcirculatiei, dar in acelasi timp lupta si cu celulita !

ATENTIONARE: NU recomand femeilor insarcinate !





12 lei

3 comentarii :

Ce de bunatati ai pus in el si ce frumos arataaaa, am intrat pe breslo sa-l vad si eu ca aici nu vad poza.Te pup !

Multumesc Coco draga !La cat de fidela ai devenit, in viitorul apropiat am sa te si premiez :) !Pupici.
Geti,nu stiu de ce ai patanii din astea la mine,imi pare rau,chiar nu pricep.Multumesc si pup dulce.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts