aspect

luni, 27 februarie 2012

Sapun " Kamille flowers"



Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de palmier, ricin ,orez si ulei macerat cu musetel, ou, apa si NaOH.

*Uleiul de cocos este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei.
*Untul de babassu  formează un strat de protecţie, liniştitor atunci când este aplicat, el fiind benefic atat pentru tenul gras cat si pentru ten uscat, hidrateaza pielea usor, fara a contribui la un luciu uleios, are proprietati similare cu ale uleiului de cocos.
*Uleiul de palmier netezeste pielea, o face mai fina si matasoasa, o hidrateaza si protejeaza de uscare.
*Uleiul de ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente. Este un bun umectant si reduce petele şi pigmentaţiile pielii.
*Uleiul de orez este un puternic antioxidant, de 10 ori mai puternic decat vitamina E, protejeaza pielea de agresiunile externe, calmant si emolient datorita fitosterolilor din compozitie, activeaza microcirculatia, lupta impotriva imbatranirii cutanate, dreneaza si descongestioneaza, patrunde rapid in piele si o la lasa moale si catifelata;
*Uleiul macerat cu musetel joaca un rol important pentru ca, asa cum se stie, musetelul are efect cicatrizant, emolient, anti-inflamator,antiseptic, fiind minunat pentru ingrijirea pielii delicate, inclusiv a copiilor, reducand iritatiile, eczemele si dermatitele, trateaza inflamatiile si infectiile pielii.
*Oul are in compozitia chimica o multime de minerale si vitamine , reprezentand astfel un pretios ingredient benefic pielii.

Acest sapun este minunat pentru pielea sensibila si delicata, foarte cremos si hidratant, cu spuma fina, bogata si  miros suav de musetel ( provine de la uleiul macerat ), insa poate fi folosit pentru orice tip de ten.

2 comentarii :

Foarte frumos si dupa ingredientele continute este si foarte hranitor pentru pilea delicata a femeilor. Numai bun de facut cadou...se apropie 8 Martie. Pup !

Asa este Geta!Multumesc si pupici dulci.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts