aspect

vineri, 15 iunie 2012

Crema protectie solara " Sunshine- ten uscat"

Pret 26 lei - 50 ml.    NU ESTE PE STOC

       Aceasta crema este conceputa pentru tenul uscat si sensibil, avand protectie solara ridicata, peste 30 SPF. Se poate personifica in functie de ingredientele disponibile.

Ingrediente: unt shea nerafinat, ulei germeni de grau, ulei de susan, pudra de urucum, emulsifiant vegetal, oxid de zinc, extract de morcov, musetel si galbenele, apa, conservant agreat Ecocert.

Untul shea nerafinat protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, antiinflamator, calmeaza iritatiile si previne alergiile solare, hidrateaza si hraneste pielea in profunzime, regenereaza, revitalizeaza si reda elasticitatea tesutului pielii, prelungeste bronzul.

Uleiul de susan ofera ecranare solara, prevenind efectele nocive ale expunerii la soare, ingrijeste orice tip de piele, restructureaza si hidrateaza, calmeaza dureri articulare, emolient, absoarbe razele UV si protejeaza pielea impotriva lor, iar ayurveda recunoaste si foloseste cu succes in diferite tratamente corporale.
Ulei din germeni de grau.Acest ulei este unul din cele mai bune surse de vitamina E naturala si o sursa buna de vitamina K si vitamine dincomplexul B.Atunci cand suntaplicate pe piele, ajuta la hidratarea tesuturilor si actioneaza ca un antioxidant .Intr-un studiu publicat prin 2009 intr-o revista de specialitate,o protectie solara compusa din germeni de grau si vitamina e ,au avut un cadru natural de rating SPF 20.
Pudra de urucum este folosita in mod traditional de catre indieni amazonieni pentru a se proteja de soare si tantari , de unde si numele lor "pieile rosii". Aceasta pudra este bogata in beta-caroten de 100 de ori mai bogata decat morcovul, astfel dadandu-i proprietatea de pregatire a pielii pentru soare. Foarte bogat in oligoelemente (zinc, magneziu,seleniu,cupru) protejeaza pielea impotriva imbatranirii , este antioxidant natural care scade citotoxicitatea indusa de UVA , eliminand radicalii liberi .
Extractul de morcov ofera un bronz frumos pielii,  protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, protejeaza pielea sensibila si deteriorata, contine carotenoizi in cantitati mari .
Extractul de galbenele are o capacitate foarte mare de a calma inflamatiile, de a vindeca, fiind un aliat valoros pentru pielea fragila, sensibila sau iritata. Puternic anti-aging , ingrijeste toate tipurile de piele , fiind si un foarte bun antioxidant.
Extractul de musetel este foarte concentrat in bisabolol ,chamazulene si matricin,acestea fiind ingrediente active , molecule cunoscute pentru rolul anti-inflamator,semnificativ. Impreuna au abilitati antimicrobiene si sunt un aliat eficient in lupta cu problemele pielii : iritatii, acnee, arsuri, taieturi, prurit, eczeme, psoriazis,muscaturi de insecte, piele crapata,uscata,etc.
Oxidul de zinc este antibacterian,antiseptic, antifungic, stimuleaza vindecarea cutanata,protejeaza macerarea pielii si este un bun protector UV formand un film opac ce reflecta razele UV.

1 comentarii :

E tocmai buna pentru cei ce pleaca in concediu la mare. Vinzare buna, pup dulce !

Trimiteți un comentariu

Featured Posts