aspect

vineri, 17 iunie 2011

Gel abraziv fin cu ceai verde




 Pret:12 LEI - 30 ML.
    Ingrediente:  apa purificata, tensioactiv vegetal, guma xantan, acid lactic, ulei de ceai verde, pudra exfolianta rosa mosqueta, vitamina E.

Uleiul de ceai verde are urmatoarele proprietati: antimicrobian, antimicotic, antiseptic, detoxifiant, usor antiinflamator . Gelul este imbogatit cu acid lactic care exfoliaza bland pielea uscata, elibereaza porii, amelioreaza petele, ajuta la producerea colagenului, intinereste pielea
imbunatatindu-i textura, ajuta la netezirea ridurilor fine si da stralucire tenului, plus vitamina E care ajuta la regenerarea cutanata, previne imbatranirea celulelor, calmant si antiimflamator, fortifica tesutul. Pentru exfoliere am folosit pudra de rosa mosqueta care este un exfoliant vegetal , fiind un extract din seminte uscate ale fructului de trandafir salbatic, dedicat tenului, ajutand la curatarea lui in profunzime, astfel devenind mai luminos, mai moale si catifelat.
      Se aplica imediat dupa curatarea tenului, pe pielea umeda, se maseaza delicat pe piele cu miscari circulare si clatim cu apa din abundenta .Se poate folosi de 2 ori pe saptamana.
      Prepararea produsului se face in momentul comenzii .
     
ATENTIONARE: Produsul nu se recomanda femeilor insarcinate datorita uleiului de ceai verde .

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts