aspect

miercuri, 15 august 2012

Unt shea nerafinat

Pret 86 lei  - 1 kg. sau  50 lei 1/2 kg.



Unt shea nerafinat

*ATENTIE:Pentru cantitati mai mari de 1 kg. se percepe taxa postei in functie de numarul de Kg.Puteti calcula pe site-ul lor.

Untul shea este extras din fructele arborilor de shea, are punctul de topire la 22-24 gr. C si un miros distinctiv de pamant, ciocolata de nuci si unt. Datorita proprietatilor versatile, untul de shea poate fi utilizat atat in produsele cosmetice, cat si in bucatarie. El este bogat in uleiuri nesaponificabile (substanţe care nu pot fi complet transformate în sapun de tratamentul cu alcaline) ,precum si in trigliceride, acid oleic, vitamina E, beta-caroten, prin urmare fiind foarte bun pentru ingrijirea delicata a pielii.

Proprietatile de hidratare si vindecare ale untului de shea au fost descoperite recent de către industria produselor cosmetice din vest, dar untul de shea a fost un sprijin in farmacologia din Africa timp de secole.

Untul de Shea are multe proprietati utile şi a fost utilizată în mod tradiţional ca un decongestionant, un anti-inflamator pentru entorse si artrita, un balsam de vindecare pentru cordonul ombilical la copii , o lotiune de păr şi de îngrijire a pielii, precum ulei de gătit şi combustibil de lampă. Cu toate acestea, proprietăţile de protecţie şi emoliente ale untului de shea sunt cele mai apreciate pentru ingrijirea pielii. În Africa, baza de unt shea este aplicat pe piele şi păr ca o crema si este de asemenea, un ingredient principal în săpunuri tradiţionale .

Untul shea nerafinat contine o abundenta de ingrediente de vindecare, inclusiv vitamine, minerale, proteine ​​şi un profil unic, acizii graşi fiind un hidratant superior activ. Spre deosebire de creme hidratante pe baza de ulei, untul de shea restabileşte elasticitatea naturala a pielii, permite pielii sa absoarba umezeala din aer şi ca urmare, devine mai moale si ramane hidratata pentru mai mult timp. În plus, untul de shea are proprietati naturale de protectie solara si anti-inflamatorii . Datorita proprietatilor sale uimitoare, untul de shea este un ingredient excelent pentru sapunuri, lotiuni si creme. Probabil este cel mai eficient atunci cand este aplicat pe piele, în stare pură, pielea este mai moale, fina, mai sanatoasa. Untul de shea, de asemenea, a fost demonstrat ca ajuta in afectiuni ale pielii si boli, cum ar fi uscăciunea extremă, psoriazis, eczeme, dermatite, alergii ale pielii, infecţii fungice, pete, riduri, vergeturi.



* PRETUL SE REFERA LA 1 Kg.

*PROVENIENTA: GHANA

*EXPIRA IN 12.2012

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts