aspect

sâmbătă, 27 iulie 2013

Apa micelara "Delicate" pentru ten sensibil

50 ml. - Pret 18 lei
     Aceasta apa micelara fara clatire, combina apa de albastrele cu cea de trandafir pentru a curata bland : fata, ochii si buzele.Nu contine active agresive,îndepărteaza impuritățile din piele  respectand echilibrul naturaleficient pentru îndepărtarea machiajului, are efect hidratant de  lunga durata. Lotiunea ingrijeste tenul sensibil , fiind creeat special pentru el.Recipientul ete mititel si poate fi purtat cu usurinta in geanta.

Ingredienteglicerina, concentrat de hidratare micelar, apa de albastrele si trandafir, conservant agreat ecocert.
PH-ul acestui preparat este de aproximativ 6-6,5.

Glicerina este umectant si hidratant deoarece atrage apa si mentine contiunutul de apa al pielii, fiind si un bun solvent.

Concentratul de hidratare micelar este un amestec sinergetic de ingrediente de hidratare și un surfactant foarte ușor.Acest activ este potrivit pentru toate tipurile de piele, mai ales cel uscat, deshidratat  sau sensibil  și este ideal pentru pielea care nu poate tolera curățarea cu apa,  geluri  sau săpunuri.

Apa de albastrele este cunoscuta ca panaceu pentru a calma și repara ochii obositi sau iritati. De asemenea este cunoscut pentru tonifierea țesutului pielii.

Apa de trandafir este esențială pentru prevenirea  îmbătrânirii pielii. Purifica, împrospătează și catifelează pielea. De asemenea este cunoscuta si pentru proprietatea de a  calma iritația și roșeață.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts