aspect

marți, 30 iulie 2013

Apa tonica " Rosa "

Pret 20 lei - 100 ml.
    Aceasta apa tonica este conceputa din ingrediente pretioase, cu extract ayurvedic de trandafir de Damasc si extract de castravete ,fiind minunat pentru toate tipurile de ten,in special pentru cel gras ori normal . Aceasta apa hidrateaza, revitalizeaza pielea obosita si o curata bland datorita glicerinei. Aplicati cu o discheta de bumbac inainte de a folosi o crema de zi .

Ingrediente: extract de castravete, pudra de trandafir de Damasc, pudra de bambus, glicerina, conservant agreat ecocert.

Glicerina vegetala este ca o crema hidratanta pentru piele, fiind bun umectant si hidratant, in plus ofera o curatire usoara a tenului, lasand in urma o piele moale si catifelata.

Pudra de trandafir de Damasc este cunoscuta în Ayurveda pentru a echilibra cele trei dosha. In cosmetica are rol de regenerare si tonifiere a pielii ,este calmant si amelioreaza iritatiile pielii, imbunatateste si mentine elasticitatea pielii.

Extractul de castravete este bogat în vitamine, oligoelemente si minerale. In afara de a fi  foarte  hidratant, castravetele este cunoscut pentru acțiunile sale benefice asupra pielii obosite, lipsita de vitalitate. Vitaminele contribuie activ la reînnoirea celulelor, oferind în același timp protecție împotriva intemperiilor, desfunda porii și controleaza excesul de sebum, aduce flexibilitate și confort pentru pielea sensibilă și fragilă, au si efect racoritor.

Pudra de bambus este o sursa exceptionala de siliciu care tonifica si regenereaza pielea , lasand-o  moale si catifelata.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts