aspect

luni, 28 februarie 2011

Concurs" KaBea"

          Ei, astazi suntem in 28 februarie, mai sunt cateva ore si concursul se termina. Pana la ora 20,15 min avem inscrisi 33 de concurenti carora le urez succes inca o data. Incep sa bata "tobele"........


 Dragii mei, vreau sa va reamintesc ca mai sunt doar 2 zile de concurs, timp in care va puteti inscrie . Concursul se incheie pe data de 28 februarie, ora 24. Nu uitati va rog, sa va inscrieti cu link-ul pe pagina de concurs ,pentru contorizare.
                                                                   VA  UREZ  MULT  SUCCES !


  Dragii mei,vreau sa va readuc aminte ca acest concurs se desfasoara in perioada 14-28 februarie. Astazi, pana la ora 10:50 sunt inscrisi 22 participanti.
         Deoarece concursul este gen leapsa si nu am cum sa va descopar pe toti cei care ati postat, va rog mult sa va inscrieti cu link-ul pe aceasta pagina de concurs. Mi-ar parea rau sa participati si sa pierdeti fiindca ati pierdut din vedere sa va si inscrieti.
         Asadar, va rog sa verificati lista din comentarii  si daca nu va regasiti, inseamna ca nu v-ati inscris cu link-ul(sper ca eu sa nu fi facut vreo eroare,caz in care imi cer mii de scuze). 
                                            SUCCES si astept cu drag viitorii concurenti.
       

      BINE ATI VENIT la primul astfel de concurs organizat de mine. Sper din tot sufletul sa nu fie ultimul,iar voi sa fiti multumiti de produsele pe care le fac, iar daca vor fi nemultumiri, voi reface retetele pentru a fi in concordanta cu nevoile voastre.
          Imi cer scuze,dar am sa repet detaliile concursului: 
          Debuteaza ca un concurs gen leapsa ,in care premiile vor consta in sapunuri, creme si ce voi mai face pana la sfarsitul concursului. El se va desfasura intre 14  si 28  februarie. Pentru a incepe si luna martie intr-o forma placuta, pe data de 1 martie vor avea loc extragerile cu random (daca ma descurc) sau biletele trase de Karina, insa nefilmat pentru ca nu am cu ce. Daca cineva se indoieste de corectitudinea mea ,il rog sa nu se inscrie in concurs.Ce trebuie sa faceti voi? 
1.  Cine doreste si are placere sa preia aceasta imagine pe blog, daca nu ,oricum sa fie folosita ca imagine a concursului.
2. Sa scrieti ce calitati doriti in general sa aiva aceste produse, ce uleiuri, unturi si arome va plac,etc.
3. Predati mai departe la minim 2 persoane din blogrol-ul vostru care credeti ca si-ar dori sa participe la concurs.
            ATENTIE:Se pot inscrie in competitie si cei care nu au bloguri, dar pot promova concursul in alte retele sociale. Va rog in momentul inscrierii sau dupa ce postati, sa-mi trimiteti link-ul spre postarea voastra  pentru a va vedea doleantele.
                 Premiile vor consta in:
PREMIUL I      - 2 produse la alegere
PREMIUL II     - 1 sapun la alegere
PREMIUL III   - 1 produs ales de mine
                Cu speranta ca va face placere acest concurs, dau startul la inscrieri pe acest blog -magazin.
                                    

64 comentarii :

Bine, fie, ma inscriu. aici e ok? Deci... cum spuneam, tot ce vreau de la un sapune sa miroasa fff frumos si sa nu-mi usuce pielea. Pupici dulci

Beatrice, ma inscriu si eu!! Am ochit eu o crema pentru mine si imi doresc un sapun, dar o sa fac postare pe blog despre ce-mi doresc eu de la un sapun - hi! hi! ce pretentios suna, dar sa stii ca n-o sa scapi usor - o sa fie o provocare pentru tine!!! Deh! tu ai scris la punctul 2. "Sa scrieti ce calitati doriti in general sa aiva aceste produse, ce uleiuri, unturi si arome va plac,etc"
Mult succes tuturor celor care se vor inscrie!!! si ma bucur ca ai lansat concursul, dar mai ales ca ai fost de acord sa ne oferi premiile in produse si nu reteta sa ne batem noi capul cu prepararea lor. Hi! Hi! stai sa vezi cand vor afla fetele de concurs!! ...ce te faci cu noi trei? Te imbratisam, stii tu, cu toate cele 12 manute ale noastre!!
Cu drag, Maria

Uite linkul de inscriere:D :http://oanamada.wordpress.com/2011/02/15/sezonul-lepselor-concurs/

Uite ca am hotarat sa ma inscriu si eu. Suna ca o frumoasa provocare, si daca se castiga ceva facut cu drag de o prietena draga, cu atat mai bine. vavaly

Bea, cred ca m-am prins ;) Uite aici linkul meu: http://anda2304.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html Ma gandesc si la alte ingrediente care mi-ar face placere... Te pup.

bea I AM IN too, mai ales ca eu ti-am mai spus ca imi place curajul tau si ca de m-as apuca eu sa fac sapunele ar cam face booom prin casa :):).o sa fac zilele astea postare, sau daca vrei pot sa pun concursul pe pagina mea de facebook :)


pupici

bine te-am gasit! :)
http://vacafoarteverde.blogspot.com/2011/02/invitatie.html

@Cristina,astept sa muti link-ul aici pentru validare,te rog.
@Mamici dragi"Maria,Vavaly,astept si restul(leapsa,lik-ul)pentru validare.Va pup cu drag.
@Laurita,cum doresti si iti face placere.
@Oana,Anda si Vacuta verde,am luat notite.
SUCCES LA TOATE!

http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2011/02/15/un-concurs-sub-forma-de-leapsa/

gata, gata, am venit cu linku!

Buna, Beatrice! Am scris si noi: http://ozzy.ro/2011/02/leapsa-concurs-100-naturala/. Si te-am adaugat si in blogrollul nostru! :) Numai bine, Joe

Bine ai venit Joe si succes.Te-am trecut si eu.

Gata, sa inceapa concursul. Am dat mai departe oferta ta generoasa : http://copiisimamici.blogspot.com/2011/02/ka-bea.html . Succes tuturor!

Primit, vazut, placut, dat mai departe
http://ghiocel07.wordpress.com/2011/02/15/leapsa-cu-surprize/
Bafta tututor!

@Mamicilor dragi,asa sa fie si succes.
@Ghiocel,ma bucur si succes si tie.

Bea aici e bine link-ul? http://laurita-dana.blogspot.com/2011/02/provocare-2-in-1-concurs-si-leapsa.html#comments

mersi frumos pentru sansa :)si la cat mai multe comenzi.

Ma inscriu si eu la concurs cu articolul pe care l-am scris despre produsele tale: http://bblabord.blogspot.com/2010/12/un-dar-de-suflet-pentru-suflet.html. Banner-ul tau este la loc de cinste la mine pe blog. Imi plac produsele care miros dulce a scortisoara, vanilie, ciocolata, cocos. Te pup cu drag si la cat mai multi participanti si multe, multe comenzi iti doresc.

@E foarte bine Laurita si sper sa pot organiza cat mai multe concursuri.Multumesc si succes.
@Ramo,iti urez succes,iar tu ai fost prima din puctul asta de vedere,hi,hi.Multumesc si succes si tie.

Felicitari pentru indeletnicirile tale!Sunt convinsa ca sunt tot atat de eficiente pe cat sunt de aratoase:P http://mariucaraiciu.blogspot.com/2011/02/ka-bea.html
Succes la comenzi!

Buna Beatrice,
uite linkul
http://gagaita.blogspot.com/2011/02/leapsa-parfumata.html

@Mari,multumesc mult.Eu asa zic,ca-s bune,acum astept si alte opinii si daca nu,atunci le crestem eficienta,produsele se pot imbunatati.Succes si tie.
@Roxana,bine ai venit si succes si tie.

Am primit de la Ghiocela aceasta leapsa-concurs interesanta si ma bucur sa te vizitez, mai ales ca unele produse m-au impresionat foarte mult. Am transmis mai departe, cum e regula si iata dovada - http://bucatariaelenei.blogspot.com/2011/02/2-in-1-leapsa-si-concurs-in-acelasi.html

buna! m-am inscris si eu, http://violetamov.blogspot.com/2011/02/leapsa-x-2-copilul-care-vrea-sapunuri.html
toate cele bune! :)

Elena si Violeta,bine ati venit si mult succes.

Buna.
Uite si linkul meu:
http://2070decuvinte.blogspot.com/2011/02/sapunul-ideal-concurs.html

Bine ai venit Lavinia,insa nu pot vizualiza deoarece am fost intampinata de:"Acest blog este deschis doar cititorilor invitaţi".Adresa mea de mail o gasesti sus pagina dreapta.Astept incuviintarea ta.

@beatrice: da, imi cee scuze, uitasem :)). ti-am trimis invitatia, ca momentan l-am "ascuns".

Lavinia stai linistita,mi-am dat seama.Acum te-am gasit,multumesc, iar inscrierea este valabila.O zi frumoasa. Succes si tie.

Bea, ma inscriu si eu bineinteles, cu putina intarziere ca am fost in renovari :).
Uite si linku: http://caietulminuni.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html

Buna seara Beatrice, particip si eu, iata linkul: http://arianasshop.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea-un-concurs-sub-forma-de.html

Felicitari pe deschiderea magazinului, iti doresc vanzari bune cu produse de calitate si rezistenta pe piata !

@Deea,e bine si tarziu decat niciodata.Succes.
@Miha.ela,bine ai venit si-ti multumesc frumos pentru urari.Succes si tie.

Gata si linkul ;)
http://povesteadarieinicole.wordpress.com/2011/02/18/leapsa-ka-bea/

Hop si eu la concurs
http://ojucariepezi.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html

@Dana draga,mult succes.
@Paula,bine ai venit si succes si tie.

Servus!! am primit leapsa!! ee ce faina e ideea!! aici este linkul meu cu concursul si poza: http://murmu-happymurmucei.blogspot.com/2011/02/am-primit-leapsa-am-dat-leapsa.html
Imi plac aromele de scortisoara, ciocolata, lacramioare, si cremele de corp fine...cred ca e ok..sper sa castig:P

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000594295501#!/profile.php?id=100000594295501&sk=wall
Ma inscriu si eu.

@Murmu,iti multumesc si succes.
@Oana,bine ai venit,te asteptam.Succes.

http://cuacsiata.blogspot.com/ revin cu precizarea pe care mi-ai solicitat-o. Eu nu am facut un post pe blogul meu deoarece postez des si s-ar duce in paginile anterioare in cateva zile asadar am postat in bara laterala prin foto text si trimitere la blogul tau. Acesta e blogul meu unde poti gasi afisarea http://cuacsiata.blogspot.com/

Multumesc Juju,am vazut ,insa nu m-am exprimat corect.Bine ai venit in concurs si mult succes.

si noi avem aceeasi problema ca si Juju, multe posturi/zi, dar Bea stie ca eu si vavaly suntem inscrise in concurs, iar Mihaela onoreaza leapsa de la Laurita m.w.w. Succes tuturor!!

Buna.
Felicitari pentru munca ta!
M-am inscris si eu...http://marinloredana.blogspot.com/2011/02/concurs-gen-leapsa.html
Bafta tuturor!

@Maria,stai linistita,nu trebuie sa te scuzi fata de nimeni,eu sunt organizator,eu trebuie sa stiu si am rugat ca cei care se indoiesc sa nu se inscrie,insa nu e cazul,toata lumea e civilizata si multumesc mult.
@Loredana,bine ai venit in concurs si iti urez succes.

In a saptea zi de concurs,pana la ora 10:50 avem urmatorii participanti inscrisi: 1.Cristina+Alexia http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2011/02/15/un-concurs-sub-forma-de-leapsa/
2. Oanamada
http://oanamada.wordpress.com/2011/02/15/sezonul-lepselor-concurs/
3. Anda
http://anda2304.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
4.Vaca verde
http://vacafoarteverde.blogspot.com/2011/02/invitatie.html
5. Joe
http://ozzy.ro/2011/02/leapsa-concurs-100-naturala/
6.Copiisimamici
http://copiisimamici.blogspot.com/2011/02/ka-bea.html
7. Ghiocel07
http://ghiocel07.wordpress.com/2011/02/15/leapsa-cu-surprize/
8.Laurita mummy, wife&woman
http://laurita-dana.blogspot.com/2011/02/provocare-2-in-1-concurs-si-leapsa.html
9.BB la bord
http://bblabord.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
10. Mari
http://mariucaraiciu.blogspot.com/2011/02/ka-bea.html
11. Roxana
http://gagaita.blogspot.com/2011/02/leapsa-parfumata.html
12. Elena Toma
http://bucatariaelenei.blogspot.com/2011/02/2-in-1-leapsa-si-concurs-in-acelasi.html
13. Violetamov
http://violetamov.blogspot.com/2011/02/leapsa-x-2-copilul-care-vrea-sapunuri.html
14. Lavinia R.
http://2070decuvinte.blogspot.com/2011/02/sapunul-ideal-concurs.html
15. Deea
http://caietulminuni.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
16. Miha.ela
http://arianasshop.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea-un-concurs-sub-forma-de.html
17. povesteadarieinicole
http://povesteadarieinicole.wordpress.com/2011/02/18/leapsa-ka-bea/
18. Paula
http://ojucariepezi.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
19. Murmu
http://murmu-happymurmucei.blogspot.com/2011/02/am-primit-leapsa-am-dat-leapsa.html
20. Oana Dumitriu
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000594295501#!/profile.php?id=100000594295501&sk=wall
21. Juju
http://cuacsiata.blogspot.com/
22. Marin Loredana
http://marinloredana.blogspot.com/2011/02/concurs-gen-leapsa.html

Buna! Felicitari pentru tot.
M-am inscris si eu
http://boutique-bijoux.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea-concurs-gen-leapsa.html

Bea, nu stiu daca mai trebuie adaugat, dar acum am vazut ca trebuie sa fim inscise cu link, astfel incat, riscand sa ne repetam, adaugam iar cele de mai sus: vavaly si maria sunt inscrise in concurs, iar Mihaela a primit leapsa de la Laurita mummy, woman & wife. Suntem, deci toate trei in concurs!! Frumos Martisot ai gandit, Bea!!

@Oana bine ai venit si succes.
@Mamicute dragi,n-ati fost atente,sunteti inscrise cu link,luati lista la citit si evident ca stiu cate sunteti,era culmea sa nu stiu.Va pup.

am sosit si eu :)
http://www.casutacopiilor.info/produse-de-ingrijire-facute-in-casa/

@Laurita,asa sa fie.Pupici.
@Amy,bine ai venit si-ti urez mult noroc.

Hop si io! :-)
http://bucateledepoveste.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
Pupici!!!!

Buna, ma inscriu si eu. Iata linkul cu povestea:
http://bobulmeudeorez.blogspot.com/2011/02/aromele-ka-bea-o-leapsa-si-un-concurs.html

Buna Bea, datorita MarieiMirabela m-am inscris si eu:
http://familiagaina.blogspot.com/2011/02/leapsa-concurs.html
Felicitari pentru produse si succes in continuare!

Mariamirabela si Simona,bine ati venit in concurs si succes.

Buna Beatrice !
Aici e link-ul : http://ninulescu.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html

Bea, serios ca aveam impresia ca m-am inscris! Multumesc ca mi-ai amintit :) Aici e linkul meu:

http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html

@Ninu,bine ai venit si succes.
@Adi,stai linistita,se mai intampla.Bine ai venit si succes si tie.

Vai Beatrice acu mi-am dat seama ca nu am lasat linkul aici, dar se pare ca am noroc inca ma pot inscrie; scuze, scuze
http://savina-handmade.blogspot.com/2011/02/concurs-organizat-de-kabea.html

Stai linistita ca aveai vreme,de asta nu te-am tras de maneca mai rau.Succes.

Salut! Am primit leapşă de la Adriana cu concursul. Particip şi eu.
http://zbor-catre-vis.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html

Buna, iata si participarea mea: http://zu-zuzi.blogspot.com/2011/02/concurskabea.html. Bine te-am gasit :-).

Buna. Intrucat am primit leapsa de la Zu, hop si eu: http://inlunguldrumalechilibruluisifericirii.blogspot.com/2011/02/concurs-ka-bea.html

Zu si Radda,bine ati venit si va urez mult succes.

Astazi este ultima zi de concurs si am sa completez lista cu restul concurentilor,iar daca mai apare cineva dupa il vom trece.
23.Oana
http://boutique-bijoux.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea-concurs-gen-leapsa.html
24.Amy
http://www.casutacopiilor.info/produse-de-ingrijire-facute-in-casa/
25.Luminita
http://bucateledepoveste.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
26.Mariamirabela
http://bobulmeudeorez.blogspot.com/2011/02/aromele-ka-bea-o-leapsa-si-un-concurs.html
27.Simona
http://familiagaina.blogspot.com/2011/02/leapsa-concurs.html
28.Ninu
http://ninulescu.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
29.Adriana
http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
30.Alinutza
http://savina-handmade.blogspot.com/2011/02/concurs-organizat-de-kabea.html
31.Adelina
http://zbor-catre-vis.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
32.Zu
http://zu-zuzi.blogspot.com/2011/02/concurskabea.html
33.Radda
http://zu-zuzi.blogspot.com/2011/02/concurskabea.html

Trimiteți un comentariu

Featured Posts