aspect

miercuri, 9 noiembrie 2011

Crema pentru ten "Elixir"

Pret 28 lei - 30 ml.
       Crema ajuta foarte mult si tenul obosit, mat, afectat de acnee sau rozacee, pistrui, pete de varsta, piele sensibila ,deshidratata. 
Aceasta crema se aplica pe pielea uscată în masaj până la penetrarea completă a produsului.  Non-gras şi de protecţie, aceasta funcţionează pe toate tipurile de piele pentru a calma şi de a proteja .

 Ingrediente: ulei de argan, ulei jojoba, extract de castravete, laptisor de matca crud (proaspat), acid lactic, apa, emulsifiant vegetal, conservant cosgard (agreat Ecocert).
         
Uleiului de jojoba (care este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.)

 Uleiul de argan (reface elasticitatea si supletea la nivelul pielii, este antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi si lupta impotriva efectelor de imbatranire, extrem de hranitor, are capacitatea de a vindeca foarte eficient fisuri, arsuri, acnee, cicatrici, protejeaza pielea si limiteaza efectele agresiunilor externe).

Extractul de castravete (este un hidratant excelent pentru ingrijirea de zi cu zi, contine enzime care inhiba mecanismul de producere al melaninei responsabila pentru colorarea pielii, asigura un ten sanatos, contribuie activ la reinnoirea celulara in acelasi timp asigurand si protectie impotriva intemperiilor, purifiant si astringent, desfunda porii, controleaza excesul de sebum, confera flexibilitate pentru pielea sensibila si fragila).

Laptisorul de matca (are denumirea de "vitamina frumusetii", are concentratia cea mai mare de vitamina B5care stopeaza seboreea accentuata, reda tonusul, are actiune antiinflamatoare, protejeaza pielea, are efecte antibacteriene, contine substante proteice, lipide, glucide, vitamine avand numeroase principii nutritive si mentin apa in tesuturi, influenteaza circulatia sangelui, regenereaza celulele pielii, reda elasticitatea atenuand ridurile).

Acidul lactic (regleaza pH-ul, are proprietati keratolitice, adica ajuta la eliminarea pielii moarte ,bun hidratant, întinereşte pielea, netezeşte, ajută la producerea colagenului, exfoliază blând pielea uscată, eliberează porii, ameliorează petele.).



 ATENTIE:Crema se poate personifica in functie de ingredientele disponibile. 

                      

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts