aspect

luni, 17 octombrie 2011

Gel de dus "Mentosana"

Pret 25 lei - 250 ml.
     Acest gel de dus are un miros proaspat reconfortant de menta, spala delicat pielea si-o ingrijeste fara a fi agresata, hidrateaza pielea cu ajutorul uleiului de orez , curata bland, delicat si spumeaza datorita  unui tensioactiv amfoteric(are avantajul unei compatibilitati excelente cu pielea, este dedicat tenurilor sensibile deoarece reduce potentialul iritant) ,iar pudra de clorofila are proprietati puternic purifiante si detoxifiante pentru piele, avand un rol important in oxigenarea celulara, fiind in acelasi timp antimicrobian si bun deodorant.

Ingrediente: apa minerala, ulei de orez, tensioactiv vegetal, guma xantan, cristale de menta, pudra de clorofila.

ATENTIONARE :Nu recomand femeilor insarcinate sau celor care alapteaza ,datorita cristalelor de mentol.

6 comentarii :

presupun insa ca nu face spuma deloc, privind lista ingredientelor, nu?

Esti libera sa presupui ce vrei.Daca te-ai uitat cu atentie probabil ai vazut ca exista betaina care este un tensioactiv,asta asa,ca un fapt divers,nu?!

Eu il am si pot spune ca face spuma din abundenta :) In plus e dens si foarte spornic. Imi place :)

Multumesc Clarra pentru completare,esti o draguta,ca de obicei.Ma bucur ca iti place si esti multumita.Clabuceala placuta!

Foarte bun gelul..face o spuma cremoasa si chiar lasa pielea foarte fina spre deosebire de alte geluri de dus.Miroase foarte fresh si e destul de vascos trebuie sa pui putin pe burete.Mie imi place foarte mult! Felicitari Beatrice pt toate retetele minunate!

Multumesc mult ,asta imi da putere sa merg mai departe!

Trimiteți un comentariu

Featured Posts