aspect

duminică, 20 mai 2012

Crema tratament "Skin happy KaBea"

Pret 28 lei - 30 ml.


Aceasta este o crema tratament pentru ten combinat, predispus spre acnee, o crema naturala  100% ayurvedica ( pentru cine nu stie, ayurveda este medicina traditionala indiana si este cea mai veche stiinta a vindecarii ).Crema are ca scop reglarea excesului de sebum, strangerea porilor si prevenirea/tratarea petelor.Se foloseste pentru o ingrijire zilnica.

Ingrediente: ulei de jojoba, emulsifiant vegetal, pudra de bambus, activ cosmetic, pulbere ayurvedica de manjishta , pudra de urucum, acid lactic si conservant agreat Ecocert.
 *Uleiul de jojoba este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.
*Ceara emulsifianta (de origine vegetala) este un ingredient care ajuta la formarea unei emulsii, dandu-i "stabilitate".
*Pudra de bambus este remineralizanta pentru tenul obosit, da fermitate si tonifica pielea, este un bun matifiant al pielii grase, absoarbe transpiratia si confera o compozitie satinata .
*Activul cosmetic are origine naturala si are proprietati de reglare a sebumului si trateaza acneea juvenila sau intarziata), este antibacterian ,iar aplicarea regulata ajuta la normalizarea tenului.
*Pulbere ayurvedica de manjishta , pur naturala, are proprietati de purificare partipand la indepartarea impuritatilor din piele, astringent , ajuta la repararea tesuturilor, tonusului pielii, reduce ridurile si activeaza microcirculatia, depigmenteaza pielea afectata de la sarcina sau acnee, calmant, reduce inflamatia pielii.
*Pudra de urucum este un activ antioxidant si protector al pielii, are efect radiant, previne imbatranirea, formeaza bariera protectoare impotriva radicalilor liberi.
*Acidul lactic este hidratant, keratolitic si regleaza ph-ul produsului.

 Depozitare: Daca produsul este depozitat corespunzator,la rece si ferit de lumina,se va pastra minim 3 luni.Se prepara doar in momentul comenzii !







0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts