aspect

miercuri, 30 octombrie 2013

Crema ten "Rosa Magica"

Pret 28 lei - 30 ml.
Aceasta crema a fost conceputa pentru ten normal, ori normal spre uscat. Lupta impotriva efectelor imbatranirii pielii, ajuta la regenerarea celulelor, trateaza leziuni ale pielii, echilibreaza secretia de sebum, antiinflamator,non-comedonic, hraneste intensiv pielea lasand-o moale si catifelata, previne si reduce ridurile fine, precum si petele provocate de soare ori varsta.

INGREDIENTE: ulei de rosa mosqueta, ulei de jojoba si ulei de caise, emulsifiant vegetal, conservant agreat ecocert.

Uleiul de rosa mosqueta un procent ridicat de acizi grasi care ajuta la regenerarea celulelor si constituie un mare avantaj in lupta impotriva efectelor imbatranirii pielii.Datorita continutului de retinol se dovedeste a fi foarte benefic pentru tratarea leziunilor de acnee si nu numai,  promovand vindecarea tesuturilor, iar pielea isi recapata textura naturala si culoarea, reduce ridurile fine.

Uleiul de jojoba  este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.

Uleiul de caise este  un ulei cu proprietati de regenerare, revitalizare,combate efectele imbatranirii pielii, toinic, emolient, hraneste intens pielea, consolideaza filmul hidrolipidic protejand pielea de deshidratare si da o stralucire reala tenului.

Vitamina C  este un activ cosmetic ce stimuleaza sinteza de colagen, protejeaza de radicalii liberi, ideal pentru ingrijire preventiva impotriva imbatranirii, previne aparitia ridurilor fine, reduce si previne petele provocate de soare si varsta.

ATENTIE: CREMA SE PREPARA DOAR LA COMANDA ! PASTRAT LA LOC FERIT DE CALDURA SI LUMINA ARE TERMEN DE GARANTIE CEL PUTIN 3 LUNI !

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts