aspect

vineri, 10 februarie 2012

NOU ! Sapun "Spring"

Pret 12 lei ~ 100 gr.


Ingrediente: unt cocos si shea , ulei de masline, ricin, palmier, jojoba si unt cocos nerafinat, apa, NaOH, argila mov, pudra minerala, uleiuri esentiale de patchouli, portocale dulci, geraniu si lavanda.
*Uleiul de cocos este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei.
*Uleiul de masline este considerat si "aurul lichid" pentru proprietatile care le detine .
*Uleiul de palmier netezeste pielea, o face mai fina si matasoasa, o hidrateaza si protejeaza de uscare.
*Uleiul de ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente. Este un bun umectant si reduce petele şi pigmentaţiile pielii.
* Uleiul de cocos nerafinat actioneaza ca un hidratant eficient  pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata, este un excelent ulei de masaj , dar ajuta si in tratarea diferitelor probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatite, eczeme si alte infectii cutanate.
 *Uleiul de jojoba este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.
 *Argila violet  este un complex de argile naturale : caolinite, illite montmorillonite si pigmenti minerali, bogate in siliciu si mai putin in saruri minerale, fiind ideala pentru tenurile delicate si sensibile, revigoreaza si detoxifica tenurile obosite.
 * Uleiul esential de geraniu are o  aroma imbatatoare florala de trandafir ,este tonic, antiinflamator, usor cicatrizant, elasticizant, stimuleaza circulatia venoasa si linfatica, antiinfectios, antibacterian, antifungic fiind bun pentru problemele circulatorii, regenerare cutanata, micoze, plagi, taieturi, dureri musculare ,osteoarticulare;
 *Uleiul esential de portocala  care are proprietati antiinflamatorii, antiseptice, fiind  folosit cu succes pentru tratarea infectiilor oprind  dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii  , iar aroma sa avand efect calmant;
 *Uleiul esential de lavanda cu binecunoscutele sale proprietati : cicatrizant, antiseptic, antispastic, calmant, tonic, echilibrarea pielii grase, bun pentru dureri musculare si de ajutor in probleme ale pielii, precum iritatii, eczeme, vergeturi, cu aroma florala, dulce -proaspata;
* Uleiul esenţial de patchouli este regenerator şi vitalizant cutanat, antiîmbătrânire, circulator, cu multiple beneficii pentru piele.

                 Aroma acestui sapun imi creeaza impresia de primavara !

2 comentarii :

Oh! E minunat sapunul! Felicitari. Chiar te duce cu gandul la primavara e foarte frumos.

Am totusi o intrebare, cum de a iesit culoarea aia faina colorand sapunul cu argila? Am incercat si eu cu argila violet si s-a facut verde :))
Pup!

Buna Elena!Eu de cate ori am folosit argila mov s-a facut maroniu dupa cum il vezi,iar rosul e cu pigment mineral.
Multumesc pentru aprecieri si te pupic.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts