aspect

joi, 6 septembrie 2012

Crema "Elixir " cu extract de musetel

Pret 28 lei - 30 ml.
Aceasta crema facuta din uleiuri "scumpe", ca cel de argan si jojoba,innobilat cu laptisor de matca crud este dedicata tenului normal,uscat si sensibil, datorita extractului de musetel.

Ingrediente: ulei de argan, ulei jojoba, extract de musetel, laptisor de matca crud (proaspat), acid lactic, apa, emulsifiant vegetal, conservant cosgard (agreat Ecocert).

Uleiul de jojoba  este denumit şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele, bun echilibrant al secreţiei de sebum, calmant, reechilibrant, antiinflamator, hranitor,catifelant, usor cicatrizant, non-comedonic, etc.
Uleiul de argan (reface elasticitatea si supletea la nivelul pielii, este antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi si lupta impotriva efectelor de imbatranire, extrem de hranitor, are capacitatea de a vindeca foarte eficient fisuri, arsuri, acnee, cicatrici, protejeaza pielea si limiteaza efectele agresiunilor externe.
Extractul de musetel are efect anti-inflamator puternic impreuna cu abilitati antimicrobiene, anti-alergen, calmeaza si este un aliat foarte eficient in lupta multor probleme ale pielii pe care o repara si vindeca .
Laptisorul de matca are denumirea de "vitamina frumusetii", are concentratia cea mai mare de vitamina B5care stopeaza seboreea accentuata, reda tonusul, are actiune antiinflamatoare, protejeaza pielea, are efecte antibacteriene, contine substante proteice, lipide, glucide, vitamine avand numeroase principii nutritive si mentin apa in tesuturi, influenteaza circulatia sangelui, regenereaza celulele pielii, reda elasticitatea atenuand ridurile.
 Acidul lactic regleaza pH-ul, are proprietati keratolitice, adica ajuta la eliminarea pielii moarte ,bun hidratant, întinereşte pielea, netezeşte, ajută la producerea colagenului, exfoliază blând pielea uscată, eliberează porii, ameliorează petele.

Aceasta crema se aplica pe pielea uscată în masaj până la penetrarea completă a produsului. Non-gras şi de protecţie, aceasta funcţionează pe toate tipurile de piele pentru a calma şi de a proteja .

Crema ajuta foarte mult si tenul obosit, mat, afectat de acnee sau rozacee, pistrui, pete de varsta, piele sensibila ,deshidratata. 

ATENTIE:
Produsul nu se afla pe stoc,se prepara in momentul comenzii.

Nu uitati nici de crema " Elixir " cu extract de castravete !

2 comentarii :

Multumesc draga mea Coco ! Ce prompta ai fost,hihihii! Mi-ai facut ziua frumoasa !Te pupic dulce !

Trimiteți un comentariu

Featured Posts