aspect

miercuri, 26 septembrie 2012

Card cumparaturi " Cenusa de trandafiri "



Unele dintre voi ,cred ca deja cunoasteti colaborarea mea cu revista online cenusadetrandafir ! Ceea ce vreau eu sa va spun este ca.........astazi s-a lansat :

Cardul de cumpărături Cenuşă de trandafir


Acest card va ofera posibilitatea de a face cumparaturi cu o reducere de 10% dintr-o lista de 15 magazine partenere cu ziarul online !Spun cu mandrie ca ma aflu si eu in aceasta lista si va invit cu drag la cumparaturi !

Pentru cine nu cunoaste inca  revista va "spicuiesc" cate ceva : "Cenuşă de trandafir este o revistă online cu şi despre femei. Despre femeile de dincolo de makeup, stereotipuri şi prejudecăţi, despre femeia aşa cum este ea."
..........................................................................
"Totul a pornit de la Alina Popescu: „Îmi doream foarte tare o revistă pe care să o citesc număr de număr, din scoarţă în scoarţă. Aşa că am început să caut mai întâi la chioşcuri şi apoi online, dar am fost dezamăgită de tot ce am găsit. Eram sătulă de haine trendy, cosmetice, parfumuri şi poşete. Îmi plac la nebunie, dar îmi doream puţin mai multă substanţă. Articole despre carieră, care să nu fie superficiale, articole despre relaţii care să îmi vorbească despre comunicare nu despre manipulare, lucruri spuse pe bune. Cum nu le-am găsit, şi observând că şi alţii ca şi mine şi le doreau, m-am gândit să fac singură ce-mi lipsea. Dar cum e întotdeauna mai fun o şuetă decât un monolog, am vorbit despre proiect cu Alina Fekete şi Violeta-Loredana Pascal.”
..............................................
"Stilul nostru este exact aşa cum suntem şi noi. Şi în funcţie de când ne prinzi, putem fi copilăroase şi jucăuşe, serioase şi implicate, revoltate şi acide, ironice şi [uşor] sarcastice, amuzate şi amuzante, războinice şi puse pe fapte mari."

Daca v-am facut curioase, va poftesc sa cunoasteti mai bine echipa cenusadetrandafir , care este una grozava, parol !

Cine doreste acest card este invitat  sa citeasca cu atentie cat de usor se  poate obtine :)  !

2 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts