aspect

miercuri, 4 decembrie 2013

Crema pentru maini hidratanta "Galbenel"

Pret 25 lei - 50 gr.
Crema pentru maini "Galbenel" este o crema reparatoare, ce stimuleaza reinnoirea pielii, o hidrateaza si catifeleaza, redandu-i stralucirea si elasticitatea, fiind ideala pentru sezonul rece in care ne aflam.

Ingrediente: ulei vegetal de galbenele si orez, emulsifiant vegetal, vit. E, proteine de orez, alantoina,aroma de trandafir, ecocert.
Uleiul de galbenele este puternic anti-inflamator, protejeaza impotriva degenerarii celulare, vindeca si ofera elasticitate pielii.
Ulei de orez  este de 10 ori mai puternic antioxidant decat vitamina E, protejand pielea de agresiunile externe.
Alantoina stimuleaza reinnoirea pielii, imbunatateste capacitatea pielii de a retine apa, ajuta la eliminarea celuleor moarte ale pielii, o regenereaza, ii reda stralucirea si o catifeleaza.
Proteinele de orez sunt active cosmetice cu rol de a imbunatati si mentine hidratarea pielii, pe care o fac moale si catifelata, prevenind imbatranirea pielii.
Vitamina E ajuta la mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii prin consolidarea filmului hidrolipidic al ei,imbunatateste microcirculatia  si blocheaza actiunea radicalilor liberi asupra pielii.

















0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts