aspect

marți, 24 iulie 2012

Crema contur ochi " Ice "

Pret 20 lei - 10 ml.

Crema pentru conturul ochilor incearca sa umple ridurile fine , de expresie ale pielii , lupta impotriva cearcanelor . In acelasi timp hidrateaza, imbunatateste elasticitatea pielii si catifeleaza. Se tine la frigider si se aplica rece.

Ingrediente: ulei de orez, extract de plante, acid hialuronic, ovaz coloidal, apa, emulsifiant, conservant agreat Ecocert.

Uleiul  de orez este un puternic antioxidant, de 10 ori mai puternic decat vitamina E,protejeaza pielea de agresiunile externe, calmant si emolient datorita fitosterolilor din compozitie, activeaza microcirculatia,lupta impotriva imbatranirii cutanate, dreneaza si descongestioneaza, patrunde rapid in piele si o lasa moale si catifelata.
Extractul de plante are rol circulator, activ asupra microcirculatiei, descongestioneaza cearcanele .
Acidul  hialuronic este vegetal, atrage si retine apa in piele, formeaza o pelicula de protectie, umple liniile si ridurile, catifeleaza si este bine tolerat de piele.
Ovazul coloidal este un activ cosmetic ce calmeaza pielea, mentine si imbunatateste elasticitatea pielii, catifeleaza si hidrateaza, accelereaza regenerarea pielii.


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Featured Posts