aspect

miercuri, 18 iulie 2012

Lapte de corp " Somnic pufos"

Pret 18 lei - 100 ml.
Acest lapte este minunat pentru fata si corp. El a fost conceput pentru pielea delicata a copiilor, dar se potriveste,de ce nu si mamicilor care doresc ceva lejer si hranitor.
Datorita uleiurilor esentiale promoveaza un somn linistit si "pufos".

Ingrediente: lapte praf  bio de migdale, pudra de miere, glicerina, apa, ulei esential de lavanda si portocala conservant agreat ecocert .

Laptele praf bio de migdale este hranitor, hidratant, protejeaza pielea pentru a nu se deshidrata, emolient ,calmeaza iritatia si inflamatia pielii , foarte bogat in antioxidanti si minunat pentru ingrijirea pielii copiilor.
Pudra de miere promoveaza si asigura hidratarea pielii, contine vitamine (inclusiv seriaB), minerale si aminoacizi care hranesc pielea si ii ofera elementele de care are nevoie, stimuleaza si accelereaza vindecarea ranilor si regenerarea pielii, catifeleaza pielea si calmeaza iritatiile.
Glicerina protejeaza pielea sa nu se deshidrateze fiind un bun emolient.
Uleiul esential de lavanda este cunoscut pentru proprietatile calmante, antifungice, promoveaza reinnoirea celulelor, calmant si sedativ.
Uleiul esential de portocala are proprietati antiinflamatorii, antiseptice, fiind folosit cu succes pentru tratarea infectiilor, oprind dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii, iar aroma are efect calmant.

                                                    Ce parere aveti mamici?

Nu uitati de concursul care se va termina maine cu sweet-moms !!!!!!!!!!

6 comentarii :

Ce denumire frumoasa , spor la vinzare !

Hai mai Geta,doar denumirea iti place?:(
Multumesc mult,sper sa ai gura aurita.Te pupic.

Bea ai un premiu de la mine http://dulceameacasa.blogspot.ro/2012/07/blog-award.html....si o sa preiau si eu bannerul tau ( acum mi-am dat seama ca lipseste de pe blogul meu)

Multumesc draga mea,ma bucur ca inca mai pot fi premianta/premiata! :)
Iti multumesc si pentru preluare,te pupic dulce.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts