aspect

joi, 19 iulie 2012

Sampon par gras "Urzicuta"

Pret 28 lei - 150 ml.
NU    ESTE    PE    STOC !


Acest sampon a fost conceput pentru parul gras,datorita uleiurilor esentiale folosite.Pudrele de urzica si rhassoul ii dau samponului proprietati de purificare si fortifiere a firului de par,ajuta la stoparea caderii lui,redandu-i frumusetea si stralucirea,fiind de ajutor si in combaterea matretii.

Ingrediente : tensioactivi vegetali, pudra de urzica si rhassoul, acid lactic,extract de rozmarin, ulei esential de rozmarin si menta, conservant agreat ecocert.

Tensioactivii vegetali au rolul de a curata parul si de a face spuma.
Pudra de urzica ofera minerale (sulf, fier, siliciu, calciu, potasiu) si vitamine (A si C in special) benefice si  necesare pentru fortificarea naturala a parului, intarirea radacinii firului de par si redarea frumusetii lui naturale. Astfel ajuta si lupta impotriva caderii parului si eliminarea matretii. In plus, regleaza excesul de sebum al parului gras.
Pudra de rhassoul  este o pudra marocana ce are capacitatea extraordinara de absortie a grasimilor si impuritatilor precum o sugativa, care apoi se elimina prin clatire. Respecta "filmul " hidrolipidic al firului de par fara sa irite glandele sebacee.
Acidul lactic pus in produsele pentru par adauga stralucire acestuia, avand o afinitate foarte buna cu pielea si parul, promoveaza o buna hidratare si ajuta la indepartarea celulelor moarte(matretii).
Uleiul esential de menta stimuleaza circulatia, calmeaza mancarimea si iritatia pielii ,iar aroma calmeaza cefaleea si migrenele.
Extractul de rozmarin si uleiul esetial sunt utile in tratarea scalpului , parului gras si cu matreata.

Daca aveti impresia ca pretul este prea mare, vreau sa va spun ca doar recipientul m-a costat 8 lei . :(

                                                               Va doresc o zi frumoasa !

4 comentarii :

draga mea,e o minunatie,nu iti justifica munca si pretul ei!te pup

Te pup Ana!Munca nu mi-o justufic,insa n-as vrea ca lumea sa creada ca produsul nu-si justifica pretul.Te imbratisez!

Samponul este foaaaarte bun. Eu am parul cu tendinta de ingrasare si de obicei dau multi bani pe produsele de inhrijire pt par dar acest sampon isi face treaba foarte bine. Astept si un produs de tip masca sau balsam cu tot felul de bunatati a la Beatrice :)

Multumesc pentru apreciere.Lucia ,tu esti?!Ma bucur ca esti multumita si pe viitor voi incerca si balsam de par.Pup dulce.

Trimiteți un comentariu

Featured Posts